28 sep 2011

HTC Locations

Htc Kommentarer inaktiverade för HTC Locations

HTC Locations är en del av HTC Sense och har utvecklats för att hjälpa dig när du reser – både in- och utrikes. På den här sidan har vi samlat ett urval funktioner du har tillgång till när du tar med dig din HTC med HTC Locations på resan.

Ta med kartorna i fickan
När resan går till ett nytt och okänt område bör man ha med sig något som visar vägen. Men fysiska vägkartor tar plats och är besvärliga att släpa med sig. HTC Locations låter dig kostnadsfritt ladda ner kartor för 83 olika länder till din HTC innan avresan. Och med den inbyggda GPS-antennen kan du snabbt och lätt ta reda på exakt var du befinner dig. Det är bara att skriva in destinationen. Sedan hittar du fram snabbt och lätt utan roamingavgifter och besvärliga kartor.

Hitta vägen – även när telefonen ringer
De flesta smartphones stänger av navigationen när telefonen ringer. Det slipper du med HTC Locations. Om telefonen ringer när du navigerar med HTC Locations visar din HTC bara en liten inforuta längst ner på skärmen. Där kan du se vem som ringer och välja om du vill svara eller ej utan att navigationen avbryts.

Var ska vi äta?
Ni har just anlänt till resmålet och packat upp allt bagage. Nu är det dags att hitta en bra restaurang. Det är inga problem med HTC Locations – du kan söka efter restauranger i närheten med en enkel tryckning och snabbt navigera dit.

Var kan vi parkera?
Att hitta parkeringsplatser är svårt även på semestern. Det problemet slipper du med HTC Locations. Du kan lätt söka efter parkeringsplatser i närheten med en snabb tryckning och låta din HTC visa vägen till målet.

Dela dina favoritställen med HTC Footprints
Just hemkommen från semestern vill du gärna dela med dig av de bästa upplevelserna och dina favoritställen med släkt och vänner. Det kan du lätt göra med HTC Footprints, som ingår i HTC Locations. Du kan t.ex. ta en bild av restaurangen som serverade den utsökta måltiden, lägga till en kommentar och spara den. Sedan kan du dela dina Footprints med vännerna när du kommer hem. Du kan dela dem på HTCSense.com eller via bl.a. e-post och mms.

Är vi inte framme snart?
När man är ute och kör är det praktiskt att känna till ankomsttiden eller hur många kilometer hemresan är. Det kan du naturligtvis också med HTC Locations.

Snabb åtkomst
Om du vill ha snabb tillgång till HTC Locations kan du skapa en genväg till HTC Locations på skrivbordet. Sedan kan du hitta fram till din destination, närmaste köpcenter, bank, parkering, kafé osv. med ett par klickningar.

Var kan vi tanka?
Börjar tanken bli tom? Med HTC Locations kan du lätt hitta närmaste bensinstation. Både på vägkanten och i närheten. HTC Locations skiljer dessutom mellan olika bensinbolag och låter dig välja det billigaste.

Inga mer bilköer
Finns det något värre än att sitta i bilkö när man är ute och reser? Det slipper du med HTC Locations. Du kan beställa trafikinformation som automatiskt visar dig hur du ska köra runt trafikstockningarna. Om det plötsligt bildas en kö kan du lätt köra runt den.

Intelligent navigation
Ni skulle träffas på Kungsgatan 23, men vad är postnumret? Inga problem. HTC Locations kan starta navigationen med minimal information. HTC Locations tar själv reda på ort och postnummer om du saknar den informationen. Det är det vi kallar intelligent navigation.